Ihania kauneushoitoja

Onko mikään rentouttavampaa, kuin päivä kauneushoitolassa? Ihania hoitoja, levollinen ja rauhallinen tunnelma ja täysin rentoutunut keho ja mieli. Mikä unelma. Mutta mitä kaikkia hoitoja kauneushoitoloissa onkaan tarjolla? Olemme listanneet tähän artikkeliin erilaisia kauneushoitoja, joita sinunkin kannattaisi kokeilla, jotta niin mielesi kuin kehosikin saa ansaittua ja kaivattua kokonaisvaltaista rentoutumista. Jokainen niistä saa sinut rentoutuneeksi ja kauniiksi – sisältä ja ulkoa. Etkö osaa päättää, mistä aloittaa? Kokeile vaikka kaikkia!

Kasvohoito tekee kasvojen ihon kauniiksi, kosteutetuksi ja kuulaaksi

Voisiko mikään olla mukavampaa, kuin hoitajan pehmeän pyörivät liikkeet kasvoilla, ja sen jälkeen hyväntuoksuinen rentouttava kasvonaamio, joka saa ihosi tuntumaan satumaisen pehmeältä, silkkiseltä ja kosteutetulta? Hyvän kasvohoidon aikana lepää myös mieli, ja hoidon jälkeen tunnet itsesi kuin uudestisyntyneeksi. Kasvosi ovat nuorekkaat ja hehkuvat vielä pitkään hoidon jälkeen, joten kasvohoito todellakin kannattaa.

Hieronta on kokonaisvaltainen kokemus

Hieronta on hoito, jossa koko keho lepää, ja josta lähdetään pois taatusti rentoutuneena. Mikä olisikaan ihanampaa, kuin eteeristen öljyjen huumaava tuoksu ja hierojan ammattimaiset otteet juuri oikeissa kohdissa? Voit unohtaa lihasjumit ja heittää hyvästit kivuille, sillä hieronnan jälkeen kehosi on kuin uusi. Hierontaa voi ajatella ikään kuin kehon remonttina, jonka jälkeen se on paranneltu versio entisestä.

Jalkahoidon jälkeen jalkoja kehtaa esitellä julkisesti

Jalkahoito on todellista itsensä hemmottelua. Eikö olisikin ihanaa omistaa jalat, joita kehtaa esitellä hiekkarannalla tai avonaisissa kengissä? Voit unohtaa kovat kantapäät tai kivuliaat syylät, kun jalkahoitaja huoltaa jalkasi kokonaisvaltaisesti. Sinä voit keskittyä rentoutumaan ja vaikkapa lukemaan suosikkilehteäsi sillä välin kun jalkasi hoidetaan kuntoon sinun puolestasi.

Ripsienpidennykset saavat sinut näyttämään pirteältä heti herätessäsi

Ripsienpidennykset helpottavat arkea monin tavoin. Ensinnäkin säästyt meikkaamisen vaivalloisimmalta osalta, ripsiväriltä, ja saat silti aikaan näyttävän lookin. Toiseksi olet näyttävä ilmestys heti herätessäsi. Saat kevyelläkin meikillä upean lopputuloksen aikaiseksi vähällä vaivalla. Voit mennä uimaan ilman pelkoa ripsivärin tahriintumisesta, eikä vesisadekaan pilaa meikkiäsi. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Lisäksi ripsienpidennysten laittaminen on hoitona rentouttava, ja voit käyttää ajan hyväksesi vaikkapa kuuntelemalla kuulokkeista suosikkimusiikkiasi tai ottamalla pienet nokoset. Herätessäsi on vastassasi upea look, kun ripset on saatu paikoilleen.

Kulmien kestopigmentointi saa sinut näyttämään aina huolitellulta

Kulmakarvojen piirtäminen on vaivalloista puuhaa, mutta pakollinen paha, mikäli omat kulmakarvat sattuvat olemaan vitivalkoiset ja olemattomat. Kulmakarvoista on kuitenkin vaikea saada identtiset ja kauniit, ja niiden meikkaus vie niin paljon aikaakin. Oletko koskaan mietittinyt, että kaikki voisi olla myös paljon helpompaa? Kulmien kestopigmentointi ei ole hoidoista kivuttomin, mutta todellakin säästää paljolta vaivalta. Kulmien kestopigmentoinnissa kulmakarva tatuoidaan ihoon, joten säästyt itse piirtämisen vaivalta. Yksi vaihtoehto on myös microblading, joka on tekniikka, jonka avulla ihoon jäljitellään kymmenillä viilloilla aitoja karvoja. Lopputulos on 3D-maiset, aidonnäköiset, mutta supernäyttävät ja tyylikkäät kulmakarvat. Lisäksi ammattilaisella on vakaa käsi, ja hän tietää tarkkaan, millainen malli sinulle parhaiten sopii. Voit olla varma, että lopputuloksesta tulee tyylikäs, ja olet aina huoliteltu – heti herätessäsi, uidessa ja urheillessa. Kuulostaa unelmalta, eikö vain?

Hiustenpidennyksillä lisää pituutta ja volyymia tukkaan

Suomalaiselle hiukselle ominaista on latteus ja ohuus. Lisäksi saattaa tuntua siltä, ettei tukka kasva sitten millään, vaikka miten kasvattaisi. Se on ikävä asia, ja usein vaikkapa somejulkkisten mahtavia kiharapehkoja ihastellessa ei voi olla huokaisematta kateudesta. Kunpa minunkin hiukseni olisivat noin paksut, kiiltävät ja hyvinvoivat! Oletko koskaan miettinyt, että se voisi sittenkin olla mahdollista? Ei, sinun ei tarvitse edes käyttää peruukkia koko lopun ikääsi saavuttaaksesi unelmahiuksesi. Riittää vain, että hankit hiuksiisi kestopidennykset. Nämä hiuksiin teipattavat tai klipsattavat hiuslisäkkeet lisäävät hetkessä pituutta ja volyymia sellaisissa määrin, ettet ole osannut unelmoidakaan. Yhtäkkiä tylsästä hiirenhännästäsi muotoutuukin Hollywood-tähdellekin kelpaava kiharapilvi. Eikö kuulostakin hyvältä?