Mitä me ajamme ja mikä on tämän nettisivun tarkoitus? Sivustomme tarkoitus on tietenkin levittää kauneuden ja hyvinvoinnin ilosanomaa. Haluamme levittää tietoa itsevarmuudesta, itsensä hyväksymisestä sekä omien avujen korostamisesta sekä kauneushoidoista, joilla omaa itseluottamusta voi korottaa ja oloaan parantaa. Olemme tällä sinua varten, ja tarkoituksenamme on saada sinut tuntemaan itsesi paremmaksi.

Meistä jokainen ansaitsee olla oman elämänsä kuninkaallinen, ja sinutkin pitäisi saada tuntemaan itsesi juuri sellaiseksi. Miten se sitten onnistuisi, jos tällä hetkellä tuntee itsensä lähinnä perunaksi? Älä huoli – todennäköisemmin muutos on helpommin tehtävissä kuin arvaatkaan. Muutaman piirteen korostaminen saa usein ihmeitä aikaan, ja tämä vaikuttaa kokonaisvaltaisesti koko olemukseen!

Kauneus säteilee hyvinvointiin ja päin vastoin

Kauneus ja hyvinvointi eivät ole käsitteinä niin kaukana toisistaan, kuin voisi kuvitella. Oikeastaan ne menevät tietyllä tapaa jopa ristikkäin ja tukevat toisiaan monella tapaa. Oikeastaan tässä tapauksessa täytyy vielä eritellä, että vain sellainen ihminen on kaunis, joka tuntee itsensä kauniiksi.

Muiden silmissä keskiverron näköinen tyyppi voi olla erittäinkin kaunis, jos tuntee itsensä kauniiksi ja osaa korostaa omia parhaimpia avujaan. Vaikka ihminen olisi kaikkien muiden silmissä maailman upein prinsessa, mutta omassa mielessään arvoton rumilus, ei hänen oma kokoemuksensa itsestään tällöin ole kaunis eikä hän täten luokittele itseään kauniiksi. Tämä taas tarkoittaa sitä, että tällaisen henkilön henkinen hyvinvointi on todennäköisesti vaakalaudalla. Mitä asialle voitaisiin tehdä?

Muutos omassa asenteessa tai elämäntavoissa voi olla riittävästi

Koska kauneuteen ei vaadita oikeastaan mitään sen kummepaa kuin edellä mainittu itseluottamus, on sanomattakin selvää, että sen voi saavuttaa ilman sen kummempia fyysisiä toimenpiteitä. Joillekin tähän riittää siis yksinkertaisesti psyykkinen tsemppaus, johon voi käyttää apuna ajatusleikkejä ja -harjoitteita. Mieti esimerkiksi ensin, mitä muut ihmiset pitävät sinussa kauniina ja mihin he kiinnittävät sinussa huomion ensimmäisenä. Tähän voi käyttää apuna läheisiäsi tai täysin tuntemattomia ihmisiä, ja kysellä tätä heiltä. Katso sitten peiliin, ja yritä kiinnittää huomiosi näihin samoihin piirteisiin. Tämä yksinkertaiselta tuntuva harjoitus saattaa saada aikaan yllättävän paljon, sillä sillä todellakin on merkitystä, näkeekö ensimmäisenä kaksoisleuan vaiko kirkkaina hohtavat upeat silmät.

Toinen muunnos samaisesta leikistä ilman muiden ihmisten varsinaista mielipidettä on muiden, aitojen ihmisten tarkkailu. Älä etsi inspiraatiota lehtien tai internetin julkkisten raskaalla kädellä muokatuista kuvista, vaan parkkeeraa itsesi vaikkapa ostoskeskuksen penkille ja tarkkaile ohikulkevia ihmisiä. Mieti, mihin kiinnität heissä ensimmäisenä huomiosi. Mietitkö ensimmäisenä silmäkulmassa orastavia ryppyjä, vai kiinnittykö huomiosi kuitenkin satumaisen paksuun ja kiiltävään kiharapilveen? Asetu tämän harjoitteen jälkeen itse peilin eteen, ja yritä nähdä itsesi uusin silmin ja keskittyä parhaisiin piirteisiisi, olivat ne sitten hiukset, silmät tai huulet.

Kun opit huomamaan myös itsestäsi parhaat puolet kuten myös muista ihmisistä, saatat nopeastikin huomata eron omassa itseluottamuksessasi. Muiden ihmisten tarkkailu on toki hyväksi myös toisesta syystä: on tervettä välillä nähdä ihmisiä sen median tarjoaman täydellisyyskuplan ulkopuolelta, jonka usein asetamme syyksi huonolle itsetunnollemme. Kun näet aitoja ihmisiä aitoine virheineen, on sinun helpompi asettaa itsesikin juuri oikealle paikalle: olet ihminen, ja olet kaunis.

Pienet hoidot saattavat saada paljon aikaan

On kuitenkin tapauksia, joissa henkilö on niin epävarma omasta ulkonäöstään, ettei yksinkertaisesti voi saada omasta minä-käsityksestään hyvää ilman, että muokkaa ulkonäköään fyysisesti suuntaan tai toiseen. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi silikonia, täyteainehoitoja tai pistoksia, pidennyksiä tai kiristyksiä.

Mikäli kyseessä on pienempi, ulkonäköä vain hieman korostava operaatio, on siihen todennäköisesti suhteellisen helppo päästä, mikäli vain lompakonnyörit löystyvät tarpeeksi. Tällainen toimenpide on yleensä suhteellisen pieni ja riskitön, joten sen läpikäymistä ei tarvitse sen kummemmin pohdiskella, mikäli oma henkinen hyvinvointi on siitä kiinni. Suurempia operaatioita kannattaa välttää, sillä näissä muutos on kokonaisvaltaisempi ja saattaa helposti mennä julkkismaisen överiksi.

Mitä kaikkia tällaisia pienempiä operaatioita sitten on olemassa? Tältä sivustolta löydät kattavan esittelyn erilaisista mahdollisista kauneushoidoista, joita voit saada kauneushoitoloissa. Tällaiset operaatiot muokkaavat ulkonäköäsi vain hieman, mutta toisinaan tämä voi olla tarpeeksi sen tärkeimmän, eli oman hyvän olon saavuttamiseen. Toivomme todella, että keinolla tai toisella saat itsesi siihen pisteeseen, että huomaat, kuinka kaunis oikeastaan oletkaan. Jokainen meistä on täydellinen, mutta joskus tarvitaan hieman potkua jotta tämä voidaan nähdä selkeästi!