Miksi kauneushoidot kannattavat

Kauneushoitojen voidaan joskus ajatella olevan vain rahan tuhlausta ja turhakkeita, joita julkkikset käyttävät esitelläkseen varallisuuttaan ja muokatakseen ulkonäköään. Tämä ei voisi olla kauempana totuudesta, sillä kauneushoidot kuuluvat kaikille, ja monelle ne voivat olla jopa erittäin hyödyllisiä. Ei kannata koskaan ajatella, että kaunistautua saisi vain tärkeisiin juhlatilaisuuksiin, kuten omiin häihin. Sinulla on lupa näyttää kauniilta joka ikinen päivä. Jos siis olet epävarma ulkonäöstäsi, haluat korostaa jotakin piirrettäsi tai poistaa jonkin häiritsevän osan, tai jos yksinkertaisesti kaipaat rentoutusta, kannattaa suunnata kauneushoitolaan pikimmiten. Jos et halua nauttia ylhäisestä yksinäisyydestä, on kauneushoitolaretki myös oiva syy täydelliselle tyttöjen illalle joko siskosten, perheen tai tyttöporukan kesken, kerrassaan loistava irtiotto arjesta. Kuohuviiniä, herkkuja, rentouttavia kasvohoitoja, manikyyri, pedikyyri, hieronta, aivan koko paketti.Tämän reissun jälkeen ei kukaan tunne itseään stressaantuneeksi, vaan jokainen on rentoutunut sisältä ja ulkoa. Tällainen päivä on silloin tällöin paikallaan itse kullekin.

Moni stressaantuu arjessa

Moni meistä stressaantuu arjessa, eikä ihmekään. Jos kalenteri on ääriään myöten täynnä joka päivä, ja viikot menevät ohi kuin hujauksessa juoksennellessa hätäisesti paikasta toiseen, ei mene montakaan viikkoa, ennen kuin ihminen alkaa olla stressin partaalla. Ei siis liene kenellekään ruuhkavuosiaan elävälle yllätys, että stressi vaikuttaa ulkonäköön huomattavasti. Kuka tahansa kiireistä arkea elävä tietää, että usein omasta ulkonäöstä huolehtiminen saattaa kiireen keskellä unohtua. Ensin saattaa jäädä kuntosalilla käyminen, sitten vartalon muuttuessa tyylikkään pukeutumisen merkitys alkaa tuntua mitättömältä, sitten viimeisetkin kynsilakat kuluvat pois ja huomaat edellisen ripsivärisi kuivuneen käyttämättömänä. Tällaisessa tilanteessa moni tuntee olevansa ruma ja arvoton, mutta ei myöskään tee tilanteelle mitään, koska on koko ajan kiire. Koskaan ei kuitenkaan kannata päästää itseään tähän tilaan, koska jokainen ansaitsee olla kaunis, ja sille pitää antaa hieman aikaa ja vaivaa. Itsetunto vaikuttaa niin moneen asiaan elämässä, että oman itsen hemmotteluun kannattaa tosiaankin raivata tilaa kalenterista. Kun itseään rakastaa ja on tyytyväinen siihen miltä näyttää, heijastuu se myös kaikkeen muuhun, mitä elämässä tekee.

Kauneus lähtee hyvinvoinnista

Kauneuden ajatellaan usein olevan ulkoinen piirre, mutta oikeasti se lähtee sisältä. Jokainen ihminen on juuri niin kaunis, kuin itse tuntee olevansa. Jotta voi tuntea olonsa hyväksi, on myös peilikuvan miellytettävä. Mikäli näin ei ole, on aika tehdä asialle jotakin. Kun katsot peiliin, mieti, mikä omaa silmääsi ei miellytä. Näytätkö turhan väsyneeltä? Olisiko virkistävä kasvohoito ehkä paikallaan? Näytätkö ikäistäsi vanhemmalta, tai saavatko rypyt sinut näyttämään vihaiselta? Ehkäpä muutama ruiske botoxia tekisi terää ja raikastaisi ilmeen. Entä näyttävätkö silmät suttuisilta? Ripsienpidennykset voisivat saada sinut näyttämään aina virkeältä, eikä maskara leviäisi ympäri silmiä. Ovatko kulmat olemattomat? Kestopigmentoinnin avulla ne tulisivat esille edukseen ja näyttäisit aina huolitellulta. Mitä tahansa juuri sinä tarvitsetkin, tee se! Kun tunnet itsesi tyytyväiseksi peilikuvaasi, heijastuu se koko muuhun olemukseesi. Hymyilet luultavasti enemmän, olet muille ystävällinen, selkäsi on suora ja ryhtisi hyvä. Näin paljon ihmeitä voi saada aikaan se, että hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet. Jos tämä vaatii pientä korostamista, niin olet todellakin ansainnut sen. Lopputuloksena on kuitenkin niin kokonaisvaltainen hyvinvointi, että se vaikuttaa elämänlaatuunkin positiivisesti. Kun tunnet itsesi itsevarmaksi, olet iloisempi. Kun olet iloinen, olet tyytyväisempi elämääsi yleisesti. Tämä taas vaikuttaa positiivisesti esimerkiksi ystävyys- ja parisuhteeseen sekä työpanokseen. Kuka vielä väittää, että kauneus ja siitä huolehtiminen on jotenkin turhamaista tai tyhmää?